Sunn rødbetsuppe med kesam og egg
Rødbet er en av de sunneste og vakreste grønnsakene som finnes. Her er en rask og enkel oppskrift på sunn rødbetsuppe som garantert vil imponere!
2 / 5
Kalorier
1 / 5
Fett
2 / 5
Proteiner
2 / 5
Karbohydrater
Denne dype forførende rødfargen gjør dette til en suppe som er like fin til hverdags som til middagsdate med din kjære.
Rødbet er sødmefullt og fyldig, og det passer perfekt med litt friskhet og syrlighet fra kesam til!
Fremgangsmåte sunn rødbetsuppe:
- Surr løk og hvitløk i litt olje i en gryte til det er blankt.
- Ha på hvitvin og kok vekk det meste av væsken.
- Ha i kraft, rødbet og timian og kok til alt er mørt (ca 30-40 min)
(Om du bruker ferdigkokt rødbet kan du redusere koketid til 5 minutter) - Ha suppen i blender og kjør til den er helt jevn og fin. Ha i mer vann on den er for tykk.
- Smak til med salt og pepper mens du blender.
- Kok egg i 7.5minutter og avkjøl i kaldt vann.
- Server suppen i dype skåler, med kokt egg og noen klatter kesam rundt.