fbpx

Kundehistorier

Les om erfaringene til noen av #Treningskokkens kunder 

Ida Sofie

35 år

Jeg har tidligere trent aktivt, men etter at jeg fikk barn, har jeg slitt med vekten. Den gikk bare oppover. Jeg ønsket å begynne å trene igjen på treningsstudio, men kviet meg grunnet overvekt. Jeg tenkte, at jeg må ned noen kilo og så kan jeg begynne å trene på treningsstudio.

Jo flere kilo jeg la på meg, jo mer sliten følte jeg meg. Etter jobb, middagslaging og oppfølging av sønnen min, fant jeg ikke motivasjon og overskudd til trening. Kos i hverdagen ble det også, både pizza og sjokolade har vært favoritter.

Selvbildet ble lavere og depresjonen kom snikende, da jeg følte meg fanget i stor kropp og dårlige vaner. Å se meg om etter en potensiell partner føltes som uaktuelt før jeg kom i form igjen.

Over lengre tid har jeg vært fristet til å kjøpe pt timer for hjelp til å komme i gang igjen, men visste ikke hvilken pt jeg skulle velge. Jeg ønsket å finne en pt som var flink til å lytte, som er til å stole på og som selvfølgelig er dyktig i faget sitt både når det gjelder trening og kosthold.

Jeg tok kontakt med ATS Slemmestad og spurte om de hadde en pt som kunne passe for meg. De mente at Mats kunne passe til meg. Etter første kartleggingstime med Mats følte jeg meg ganske trygg på at han var den rette PT’en for meg og det føler jeg fortsatt. Å kjøpe noen pt timer med han anser jeg som en god investering. Det er verdt pengene.

Motivasjonen er på topp nå og jeg ser frem til hver trening. Jeg føler ukentlig fremgang, klærne føles løsere og jeg har det bra på veien til å nå målene, selv om jeg helst gjerne skulle tatt av de første 20 kg med en gang, men sånn fungerer det jo ikke.

Det passer meg bra at han selv har hatt utfordringer i forhold til overvekt og depresjoner. Og at han er så hensynsfull. Jeg føler meg godt ivaretatt og trygg med Mats 🙂

Catharina

33 år

1: Hva holdt deg tilbake fra å begynne å trene før?
Jeg kommer fra en familie med lite tradisjon for aktiv trening og har i grunn ikke trent noe særlig før jeg ble voksen. Og spesielt etter at jeg fikk barn ble det viktig å trene.

2: Hva følte du før du begynte å trene med meg?
Jeg var ikke fornøyd med hvordan jeg så ut og ønsket å bli slankere og bedre trent.

3: Hva føler du nå?
Å trene har blitt mitt fristed, jeg synes timer med PT er de beste timene der jeg får trent riktig.

4. Var det noe du likte spesielt godt med måten vi jobbet på?
Jeg liker at det er variert og fokus på hele kroppen samt at vi har noe kondisjon med feks: boksing som jeg elsker.

Nina Sofie

31 år

1: Hva holdt deg tilbake fra å begynne å trene før?
Det som holdt meg tilbake fra å trene før var at jeg ikke følte meg vel i egen kropp og var usikker på hva som var de riktige øvelsene for meg. Og hvordan andre på trening skulle dømme, eller se på meg.

2: Hva føler du nå?
Nå føler jeg meg i bedre form, har fått et høyere selvbilde og føler meg sterkere.

3. Var det noe du likte spesielt godt med måten vi jobbet på?
Jeg likte at du fikk meg til å gjøre øvelser jeg trodde jeg ikke skulle klare, og måten du har klart å motivere meg på. Jeg syntes du er en fantastisk trener som har klart å få opp både selvbildet og selvtilliten min, på en måte ingen andre har klart