Sukkerfri surkål med ingefær og stjerneanis
Surkål trenger ikke kun lages med karve! Friskhet og varme fra fersk ingefær og deilig aroma av stjerneanis gjør surkål til et fantastisk helårstilbehør til alt av kjøtt og fisk.
2 / 5
Kalorier
1 / 5
Fett
1 / 5
Proteiner
2 / 5
Karbohydrater
Denne oppskriften er enkel og gir en stor porsjon som metter mange, eller gir deg middagstilbehør mange dager på rad.
Fremgangsmåte sukkerfri surkål:
- Finkutt kålen og ha den i en gryte med resten av ingrediensene.
- Damp kålen i 40 minutter under lokk, og rør innimellom. Pass på så det ikke koker tørt, da må du tilsette mer vann.
- Smak til om det er passe søtt og syrlig, tilsett litt mer eddik eller søtning om du ønsker.
- Om du vil flotte deg ekstra kan du røre inn en teskje smør eller olivenolje, det runder av smakene fint.
- Server til svin, kylling, kalkun eller hvit fisk!