Sukkerfritt syltetøy
Verdens sunneste syltetøy, helt uten sukker og full av den ekte smaken av bær! Bruk hva slags bær du vil, fremgangsmåten er den samme.
2 / 5
Kalorier
2 / 5
Karbohydrater
Fremgangsmåte
1. vei opp bærene
Vei opp bærene i en skål og la de stå til de er halvveis tint
2. Bland inn resten
Bland inn johannesbrødkjernemel og søtning (jeg brukte 2gr flytende natreen og la stå noen timer i kjøleskapet så det tykner
3. Det var alt! Enklere blir det ikke
Det er alt du trenger å gjøre, nå har du sukkerfritt syltetøy klart til servering!
(Johannesbrødkjernemel er ett kraftig fortykningsmiddel og vil svelle på lignende måte som mel. Om man har det i varm væske vil det bare klumpe seg så det er viktig at bærene er kalde når man blander det inn. Etter at det er rørt inn kan man derimot varme opp syltetøyet om man ønsker)