fbpx

Påskegløgg

Nivå: Lett
15 minutter
4 personer
Søt og krydret varm drikk med appelsin og ingefær, som er perfekt til både store og små i påsken. Påskegløgg er like fint på skitur i marka som rundt bålet i påskeferien!
3 / 5
Kalorier
1 / 5
Fett
1 / 5
Proteiner
3 / 5
Karbohydrater

Påskegløgg blir utvilsomt en ny påsketradisjon!

Fremgansmåte påskegløgg:

  1. Vask appelsinene og riv det ytterste oransje skallet med et fint rivjern. Det er her mye aroma sitter, og vi prøver å unngå å få med det hvite, som er bittert. 
  2. Klem saften av appelsinene og ha i en kjele med hvitvin og krydderne. 
  3. Kok opp og la småputre i 5 minutter, dette trekker ut smakene fra krydderne og lar alkoholen fordampe vekk slik at det blir en sunnere og mer barnevennlig gløgg. 
  4. Smak til med honning eller kunstig søtning, man må ha mye sødme for å kontre bitterheten man får fra appelsin! 
  5. Server i kopper med rosiner og mandler, slik du ville gjort med julegløgg! 

Vis eller legg igjen vurdering

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 vurderinger)
5 stjerner0%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Ingen har sagt sin mening ennå. Vær den første til å legge inn en vurdering.

Del med andre: