Bananbrød sunt og proteinrikt
Saftig, sunt og enkelt bananbrød!
Et sunt bananbrød som dette fungerer like godt til kaffen som på nistepakken.
3 / 5
Kalorier
2 / 5
Fett
3 / 5
Proteiner
3 / 5
Karbohydrater
En skive av dette bananbrødet til frokost eller til kaffen gir en fin proteinboost i hverdagen.
Det er lavt innhold av fett og mye fiber, så dette er en sunn måte å nyte noe søtt på.
Slik lager du bananbrød sunt:
- Ha alle ingrediensene bortsett fra 1 banan og dadlene i en foodprosessor og kjør det til en jevn røre.
- Kutt bananen i tynne skiver og rør inn bananskivene og dadlene til slutt.
- Hell røren i en brødform kledd med bakepapir og stek på 170 grader i 45-55 minutter.
- Avkjøl på rist.
- Oppbevares i en pose i kjøleskap.
Sunt proteinrikt bananbrød
Tips: Du kan enkelt lage ditt eget havremel om du ikke finner det i butikken. Da bare kjører du havregryn til fint mel i en blender eller foodprosessor!