Laks med gresskar, avocado og chili
Gresskar er fantastisk godt. Det er fult av vitaminer, har lite karbohydrater og er estetisk vakkert på tallerkenen.
Prøv da vel!
3 / 5
Kalorier
4 / 5
Fett
3 / 5
Proteiner
2 / 5
Karbohydrater
Fremgangsmåte
1. Kutt gresskar
Kutt gresskar i terninger og legg det i en smurt ovnsfast form. Krydre med salt, pepper, finhakket chili, klementinsaft og honning.
Stek i ovnen på 180grader i 35 minutter.
2. Legg på laks
Etter 35 minutter tar du ut formen og legger på lakseporsjonene.
Krydre laksen med litt mer salt og pepper, chili, klementinsaft og honning.
Sett tilbake i ovnen og stek i 7 minutter til.
3. Annrett
Dryss over litt urter og avocado i terninger før servering.
Om du er ekstra sulten kan du godt slenge litt poteter i formen sammen med gresskaret fra start, men husk at da øker vi karbohydratmengden i retten!