Biffsnadder med potet, pære og blåmuggost
Fremgangsmåte
1. Kok poteter
Start med å koke potetene møre i godt saltet vann. Sett til side så de blir litt avkjølt.
Ta frem en grillpanne om du har, vanlig stekepanne kan også brukes.
2. Grill potet og pære
Skjær ca 1cm tykke skiver av potet og pære og stek et par minutter på hver side, til pærene blir møre. Potene er jo ferdige alt, så det viktigste for dem er å få fin farge. Krydre med salt og pepper.
3. Stek biffstrimlene
Stek biffstrimlene raskt på høy varme i panna og krydre med salt og pepper. Pass på å ikke oversteke de, de blir ferdige på et par minutter
4. Annrett
Annrett på en varmet tallerken og pynt med rosmarin og biter av blåmuggost, denne kombinasjonen med den salte osten og den søte pæren er helt himmelsk! Andre oster som kan fungere bra er chevre, brie eller cheddar.