fbpx

Biffsnadder med potet, pære og blåmuggost

Nivå: Middels
1 time
2 personer
Poteten fortjener bedre rykte enn den har nå til dags. Den er billig, metter godt og er en fin grunnmur for flere smaker. Det er en av de matvarene som gjør oss mettest pr kalori, så potet er glimrende for å passe vekten! (Såfremt den ikke friteres så klart)
3 / 5
Kalorier
2 / 5
Fett
4 / 5
Proteiner
3 / 5
Karbohydrater

Fremgangsmåte

1. Kok poteter

Start med å koke potetene møre i godt saltet vann. Sett til side så de blir litt avkjølt.
Ta frem en grillpanne om du har, vanlig stekepanne kan også brukes.

2. Grill potet og pære

Skjær ca 1cm tykke skiver av potet og pære og stek et par minutter på hver side, til pærene blir møre. Potene er jo ferdige alt, så det viktigste for dem er å få fin farge. Krydre med salt og pepper.

Biffsnadder med potet pære og blåmuggost 3 scaled
Biffsnadder med potet, pære og blåmuggost 4

3. Stek biffstrimlene

Stek biffstrimlene raskt på høy varme i panna og krydre med salt og pepper. Pass på å ikke oversteke de, de blir ferdige på et par minutter

Biffsnadder med potet pære og blåmuggost 2 scaled
Biffsnadder med potet, pære og blåmuggost 5

4. Annrett

Annrett på en varmet tallerken og pynt med rosmarin og biter av blåmuggost, denne kombinasjonen med den salte osten og den søte pæren er helt himmelsk! Andre oster som kan fungere bra er chevre, brie eller cheddar.

Vis eller legg igjen vurdering

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

0,0
(0 vurderinger)
5 stjerner0%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Ingen har sagt sin mening ennå. Vær den første til å legge inn en vurdering.

Del med andre:

Legg igjen en kommentar