fbpx

Sukkerfri surkål med ingefær og stjerneanis

Nivå: Lett
60 minutter
6 personer
Surkål trenger ikke kun lages med karve! Friskhet og varme fra fersk ingefær og deilig aroma av stjerneanis gjør surkål til et fantastisk helårstilbehør til alt av kjøtt og fisk.
2 / 5
Kalorier
1 / 5
Fett
1 / 5
Proteiner
2 / 5
Karbohydrater

Denne oppskriften er enkel og gir en stor porsjon som metter mange, eller gir deg middagstilbehør mange dager på rad. 

Fremgangsmåte sukkerfri surkål:

  1. Finkutt kålen og ha den i en gryte med resten av ingrediensene. 
  2. Damp kålen i 40 minutter under lokk, og rør innimellom. Pass på så det ikke koker tørt, da må du tilsette mer vann. 
  3. Smak til om det er passe søtt og syrlig, tilsett litt mer eddik eller søtning om du ønsker. 
  4. Om du vil flotte deg ekstra kan du røre inn en teskje smør eller olivenolje, det runder av smakene fint.
  5. Server til svin, kylling, kalkun eller hvit fisk! 
Sukkerfri surkål
Sukkerfri surkål med ingefær og stjerneanis

Vis eller legg igjen vurdering
Rated 4,0 out of 5

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

4,0
Rated 4,0 out of 5
(1 vurderinger)
5 stjerner0%
4 stjerner100%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

cathrine B
Rated 4,0 out of 5
18.12.2021

Jeg ser ingen mengde på ingrediensene??

Del med andre: