Brokkolisalat
Denne sunne varianten av salaten er inspirert av en av meny sine bestselgere! Orginalen er med majones og rømme, så jeg har lagd en sunn variant full av proteiner og uten fett og sukker! Med sin sødme og syre er den perfekt tilbehør til sommermaten.
2 / 5
Kalorier
2 / 5
Fett
2 / 5
Proteiner
2 / 5
Karbohydrater
Fremgangsmåte
1. Kutt brokkoli
Start med å kutte brokkolien i tynne skiver, mandolin er enkelt og effektivt, men kniv går også.
Finstrimle rødløken og ha det sammen med brokkolien og cottage cheesen i en bolle du kan blande i.
2. Bland inn dressingen
Rør sammen alle ingrediensene til dressingen. Vær modig med smakene, den skal være skikkelig syrlig og skikkelig søt, for det er mye brokkoli den må gi smak til!
Masser dressingen godt inn i salaten med hendene. Bruk litt makt, brokkolien tåler litt røff behandling.
3. Server!
Server som tilbehør til alt fra grillmat til sjømat, lyst kjøtt eller biff.
Sist jeg spiste det serverte jeg det ved siden av klassikeren seifilét med brunet løk!