fbpx

Sunn fiskesuppe med blomkål

Nivå: Middels
1 time
2-3 personer
Dette er en fiskesuppe med lite kalorier som føles kremet og fet uten å inneholde noe annet fett enn det sunne fettet i fisken. Hva er vel bedre enn å lage en god porsjon varmende fiskesuppe, når det er ruskevær ute?
3 / 5
Kalorier
2 / 5
Fett
3 / 5
Proteiner
2 / 5
Karbohydrater

Fremgangsmåte

1. Kok blomkålen

Kok blomkålen mør i fiskekraft med hvitvin, soyasaus, revet ingefær, krydder og bønnene

2. Kjør suppen med stavmixer

Kjør alt sammen med stavmixer eller i blender til suppen er jevn og silkemyk. Hell den tilbake i kjelen og smak til med salt og pepper. Juster eventuelt konsistensen med litt mer vann om du vil ha den tynnere.

3. Ha i resten av grønnsakene

Ha i gulrot og purre og la det putre noen minutter til grønnsakene er møre, men fortsatt har litt tyggemotstand

4. Tilsett fisken

Ta kjelen av varmen, ha i fisken og rekene og rør rundt så det er jevnt fordelt. La det stå på benken i 2 minutter så fisken blir ferdig, og server suppen i varme skåler med rikelig med hakket dill på.

Server gjerne med litt nystekt brød ved siden av!

Vis eller legg igjen vurdering

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

5,0
(1 vurderinger)
5 stjerner100%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Anita
14.10.2021

Kjempe god.

Del med andre:

Legg igjen en kommentar