Sunn fiskesuppe med blomkål
Dette er en fiskesuppe med lite kalorier som føles kremet og fet uten å inneholde noe annet fett enn det sunne fettet i fisken. Hva er vel bedre enn å lage en god porsjon varmende fiskesuppe, når det er ruskevær ute?
3 / 5
Kalorier
2 / 5
Fett
3 / 5
Proteiner
2 / 5
Karbohydrater
Fremgangsmåte
1. Kok blomkålen
Kok blomkålen mør i fiskekraft med hvitvin, soyasaus, revet ingefær, krydder og bønnene
2. Kjør suppen med stavmixer
Kjør alt sammen med stavmixer eller i blender til suppen er jevn og silkemyk. Hell den tilbake i kjelen og smak til med salt og pepper. Juster eventuelt konsistensen med litt mer vann om du vil ha den tynnere.
3. Ha i resten av grønnsakene
Ha i gulrot og purre og la det putre noen minutter til grønnsakene er møre, men fortsatt har litt tyggemotstand
4. Tilsett fisken
Ta kjelen av varmen, ha i fisken og rekene og rør rundt så det er jevnt fordelt. La det stå på benken i 2 minutter så fisken blir ferdig, og server suppen i varme skåler med rikelig med hakket dill på.
Server gjerne med litt nystekt brød ved siden av!