fbpx

Indrefilét av svin med tomat og kikert salat

Nivå: Lett
40 minutter
2 personer
Sunn og enkel middag med masse fiber, vitaminer og protein. Tomatsalaten er god alene og kan godt brukes som tilbehør til sommerens grillmat!
3 / 5
Kalorier
2 / 5
Fett
4 / 5
Proteiner
3 / 5
Karbohydrater

Fremgangsmåte

1. Stek svinet

Start med å slenge svinefileten i panna på middels varme.
Krydre med salt, pepper og spisskummen og stek i ca 20-25 minutter. Snu kjøttet ca hvert 5. Minutt.

2. Lag tomatsalat

Kutt opp tomater og løk og bland sammen med kikerter, bruk gjerne hermetiske.
Smak til med salt, pepper, rødvinseddik og litt søtning (eventuelt 1 ts sukker) og hiv gjerne litt urter oppi om du har noe for hånden!

3. Server og nyt

Stort enklere blir det ikke!

Vis eller legg igjen vurdering

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 vurderinger)
5 stjerner0%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Ingen har sagt sin mening ennå. Vær den første til å legge inn en vurdering.

Del med andre:

Legg igjen en kommentar