fbpx

Sunn fiskesuppe med blomkål

Nivå: Middels
1 time
2-3 personer
Dette er en fiskesuppe med lite kalorier som føles kremet og fet uten å inneholde noe annet fett enn det sunne fettet i fisken. Hva er vel bedre enn å lage en god porsjon varmende fiskesuppe, når det er ruskevær ute?
3 / 5
Kalorier
2 / 5
Fett
3 / 5
Proteiner
2 / 5
Karbohydrater

Fremgangsmåte

1. Kok blomkålen

Kok blomkålen mør i fiskekraft med hvitvin, soyasaus, revet ingefær, krydder og bønnene

2. Kjør suppen med stavmixer

Kjør alt sammen med stavmixer eller i blender til suppen er jevn og silkemyk. Hell den tilbake i kjelen og smak til med salt og pepper. Juster eventuelt konsistensen med litt mer vann om du vil ha den tynnere.

3. Ha i resten av grønnsakene

Ha i gulrot og purre og la det putre noen minutter til grønnsakene er møre, men fortsatt har litt tyggemotstand

4. Tilsett fisken

Ta kjelen av varmen, ha i fisken og rekene og rør rundt så det er jevnt fordelt. La det stå på benken i 2 minutter så fisken blir ferdig, og server suppen i varme skåler med rikelig med hakket dill på.

Server gjerne med litt nystekt brød ved siden av!

Vis eller legg igjen vurdering
Rated 5,0 out of 5

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

5,0
Rated 5,0 out of 5
(1 vurderinger)
5 stjerner100%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Anita
Rated 5,0 out of 5
14.10.2021

Kjempe god.

Del med andre:

Legg igjen en kommentar