fbpx

Svin med persillerot, ingefær, sitron og honning

Nivå: Middels
45 minutter
2 personer
Dagens middagstips er enkelt og sunt og veldig lett å variere. Da jeg var i butikken sist var det mye tomme hyller, så heldighvis kan både kjøtt og grønnsaker varieres utifra det du har eller får tak i! Hva med gresskar og sellerirot? Løk og squash? Aubergine og grønn paprika? Ta det du liker best, med disse smakene blir ALT digg! Daikon som jeg har brukt, er forresten en slags reddik. Mild og sprø.
3 / 5
Kalorier
2 / 5
Fett
4 / 5
Proteiner
3 / 5
Karbohydrater

Fremgangsmåte

1. Start med kjøttet

Start med kjøttet. Brun det raskt i panna i litt olje og legg det over på stekebrett.
Krydre med salt og pepper og stek i ovnen på 150 grader i 20-30 minutter. (kjernetemperatur på 60 grader, om du bruker kjernetermometer)

2. Lag grønnsakene

Lag grønnsakene mens svinet steker! Om du ikke rekker og bli ferdig kan du bare la svinet hvile på kjøkkenbenken imens.
Skrell og kutt grønnsakene i staver. Ha de i en dyp stekepanne med et par dl vann og sett på lokk.
Damp de i 3-5 minutter til de begynner å bli møre og hell så av vannet.
Når vannet er borte, er vi klare for smakene!

3. Smak til

Ha i revet ingefær, honning, sitronsaft og litt salt og pepper og stek til det får litt farge.
Server med svinet og dryss på litt ferske urter om du har.

Vis eller legg igjen vurdering

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 vurderinger)
5 stjerner0%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Ingen har sagt sin mening ennå. Vær den første til å legge inn en vurdering.

Del med andre:

Legg igjen en kommentar