fbpx

Verdens beste brokkolisalat

Nivå: Middels
45 minutter
2 personer
Helgekos med god samvittighet! Brokkolisalat med kylling, balsamico, vårløk og oliven. Mager, proteinrik og full av fiber.
2 / 5
Kalorier
2 / 5
Fett
4 / 5
Proteiner
1 / 5
Karbohydrater

Fremgangsmåte

1. Blansjer brokkolien

Kok brokkolien i 2 minutter i godt saltet vann og avkjøl i kaldt vann.

2. Stek gresskarkjernene

Stek gresskarkjernene i ovnen med godt med salt til de er gyldne.

3. Stek kyllingen

Stek kyllingbrystene i stekepannen på middels varme. Sikt på 65 grader kjernetemperatur om du bruker steketermometer.

4. Lag dressingen

Varm opp honningen og balsamicoen og rør sammen.

5. Bland det sammen

Ha brokkolien i en stor bolle og ha i halvparten av olivenene, kruspersillen, gresskarkjernene, vårløken, fetaosten og balsamicodressingen, og kna alt godt sammen med hendene.
Ha salaten i dype tallerkener og legg på skiver av kyllingbryst.
Strø på resten av garnityrene og dressingen.

Vis eller legg igjen vurdering

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

5,0
(5 vurderinger)
5 stjerner100%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Gjest
29.01.2021

Anonymous
22.12.2020

Gjest
22.12.2020

Gjest
22.12.2020

Gjest
22.12.2020

Del med andre:

Legg igjen en kommentar