Verdens beste brokkolisalat
Helgekos med god samvittighet!
Brokkolisalat med kylling, balsamico, vårløk og oliven.
Mager, proteinrik og full av fiber.
2 / 5
Kalorier
2 / 5
Fett
4 / 5
Proteiner
1 / 5
Karbohydrater
Fremgangsmåte
1. Blansjer brokkolien
Kok brokkolien i 2 minutter i godt saltet vann og avkjøl i kaldt vann.
2. Stek gresskarkjernene
Stek gresskarkjernene i ovnen med godt med salt til de er gyldne.
3. Stek kyllingen
Stek kyllingbrystene i stekepannen på middels varme. Sikt på 65 grader kjernetemperatur om du bruker steketermometer.
4. Lag dressingen
Varm opp honningen og balsamicoen og rør sammen.
5. Bland det sammen
Ha brokkolien i en stor bolle og ha i halvparten av olivenene, kruspersillen, gresskarkjernene, vårløken, fetaosten og balsamicodressingen, og kna alt godt sammen med hendene.
Ha salaten i dype tallerkener og legg på skiver av kyllingbryst.
Strø på resten av garnityrene og dressingen.