fbpx

Verdens beste brokkolisalat

Nivå: Middels
45 minutter
2 personer
Helgekos med god samvittighet! Brokkolisalat med kylling, balsamico, vårløk og oliven. Mager, proteinrik og full av fiber.
2 / 5
Kalorier
2 / 5
Fett
4 / 5
Proteiner
1 / 5
Karbohydrater

Fremgangsmåte

1. Blansjer brokkolien

Kok brokkolien i 2 minutter i godt saltet vann og avkjøl i kaldt vann.

2. Stek gresskarkjernene

Stek gresskarkjernene i ovnen med godt med salt til de er gyldne.

3. Stek kyllingen

Stek kyllingbrystene i stekepannen på middels varme. Sikt på 65 grader kjernetemperatur om du bruker steketermometer.

4. Lag dressingen

Varm opp honningen og balsamicoen og rør sammen.

5. Bland det sammen

Ha brokkolien i en stor bolle og ha i halvparten av olivenene, kruspersillen, gresskarkjernene, vårløken, fetaosten og balsamicodressingen, og kna alt godt sammen med hendene.
Ha salaten i dype tallerkener og legg på skiver av kyllingbryst.
Strø på resten av garnityrene og dressingen.

Vis eller legg igjen vurdering
Rated 5,0 out of 5

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

5,0
Rated 5,0 out of 5
(5 vurderinger)
5 stjerner100%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Gjest
Rated 5,0 out of 5
29.01.2021

Anonymous
Rated 5,0 out of 5
22.12.2020

Gjest
Rated 5,0 out of 5
22.12.2020

Gjest
Rated 5,0 out of 5
22.12.2020

Gjest
Rated 5,0 out of 5
22.12.2020

Del med andre:

Legg igjen en kommentar