fbpx

Squagetti

Nivå: Middels
1 time
2 personer
En genial måte å få i seg mer grønnsaker på er å bruke squash som spagetti slik som i denne oppskriften! Jeg bruker en mandolin for å strimle den, om du ikke har det kan du bruke en julienne skreller, en ostehøvel eller kniv, det trenger absolutt ikke være så jevnt kuttet.
3 / 5
Kalorier
2 / 5
Fett
3 / 5
Proteiner
2 / 5
Karbohydrater

Fremgangsmåte

1. Start med sausen

Kutt opp gulrot, stilkselleri og løk i små terninger og fres det i panna i litt olje på middels varme til det blir litt mykt og glinsende, det skal ikke bli brunt.
Ha i finhakket hvitløk, laurbærblad,hakka tomater, kapers, oregano og litt nykvernet sort pepper og la det småkoke en times tid til alt er mørt. Om sausen blir for tykk kan du spe i litt vann.

2. Strimle squashen

Kutt squashen i strimler eller tynne bånd med ostehøvel og kok opp en stor kjele med godt saltet vann.

Squagetti 3 scaled
Squagetti 4

3. Stek kyllingen

Stek kyllingfiletene med salt og pepper i en stekepanne (til en kjernetemperatur på 65 grader om du bruker steketermometer)

4. Blansjer «pastaen»

Når vannet koker kraftig har du i squashen og koker den i 40-60 sekunder, sil den av og la den renne godt av seg, jo tørrere du får den jo bedre.

4. Smak til og server!

Smak til sausen med 1 ss soyasaus, litt søtning eller sukker, sitronsaft og salt og la den stå og holde varmen på plata.
Ha Squashen i en dyp tallerken og ha over kyllingfileten kuttet i terninger. Hell over en generøs øse med saus og riv over god parmesan.
Litt god olivenolje, salt og pepper på bordet, så er middagen servert.

Vis eller legg igjen vurdering

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

0,0
(0 vurderinger)
5 stjerner0%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Ingen har sagt sin mening ennå. Vær den første til å legge inn en vurdering.

Del med andre:

Legg igjen en kommentar