fbpx
youtube gradering

Løpeskolen | Episode 5 - løpeutstyr for nybegynnere

Mange tror at de trenger en lang rekke fancy utstyr for å starte å løpe, men sannheten er at du kommer veldig langt med behagelige klær og et par joggesko. Her får du vite hva du trenger av løpeutstyr for nybegynnere!

Løpeutstyr for nybegynnere

Hvis du etter hvert skal løpe mye, ofte og langt så kan det hende du opplever at det er deilig å ha tekniske klær som puster godt, et par briller som sitter godt på når du beveger deg, eller til og med en kamelback til lange løpeturer. Men mange nybegynnere ender opp med å henge seg altfor mye opp i utstyr, når du egentlig bare trenger å åpne døra og komme deg ut.

Jeg er selv en som løper omtrent en gang i uka, mest for helsa sin del. Når jeg skal ut og løpe er jeg mer enn fornøyd med en treningstights, sports-bh, tynn genser eller ulltrøye og et pannebånd. I tillegg har jeg gode joggesko og refleksvest om jeg løper i mørket. For meg holder det i massevis!

En siste ting som faktisk kan anbefales på det sterkeste, men som ikke er strengt nødvendig, er musikk eller noe på øret. Å høre på en god podkast eller lydbok gjør rolige løpeturer morsommere og lettere å gjennomføre, mens litt bra løpemusikk får meg gjennom de hardeste øktene.

Coach: Maren Njøs Kurdøl

Vis eller legg igjen vurdering

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

0,0
(0 vurderinger)
5 stjerner0%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Ingen har sagt sin mening ennå. Vær den første til å legge inn en vurdering.

Del med andre: