fbpx
youtube gradering

Løpeskolen | Intro - kom i gang med løping!

Kom i gang med løping! Har du mange ganger misunnet de som bare snører på seg joggeskoene og løper flere ganger i uka? Drømmer du også om å være en sånn friskus som gjerne tar en løpetur når anledningen byr seg? Har du tenkt at det kanskje må bli med drømmen, fordi du ikke er i god nok form, eller synes løping er både kjedelig og ubehagelig?

Det skjønner jeg! Jeg har vært der selv. Løping og jogging er en utrolig anvendelig treningsform. Det kan gjøres nesten hvor som helst og når som helst, med lite utstyr. Å løpe er bra for helsa vår på flere måter, det kan gi sterkere hjerte, øke aktivitetsnivået i løpet av en uke, gi frisk luft og det er en fin måte å koble ut hodet på. Derfor hadde jeg også veldig lyst til å lære meg å like å løpe, og jeg skal gi deg mine beste tips.

Kom i gang med løping!

Når du nå skal gå fra å være en som ikke løper til å bli en av friskusene som gjerne jogger en tur, så har jeg noen gode råd til deg før du starter. Det viktigste med dette prosjektet er tross alt at du fortsetter å løpe og være aktiv. Denne nye vanen må gå fra å være en liten idé til å bli en varig endring. i denne serien får du mine beste råd før du går i gang!

Coach: Maren Njøs Kurdøl

Vis eller legg igjen vurdering

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

0,0
(0 vurderinger)
5 stjerner0%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Ingen har sagt sin mening ennå. Vær den første til å legge inn en vurdering.

Del med andre: