fbpx

Andebryst med fennikel og granateple

Nivå: Middels
1 time
2 personer
Andebryst er skikkelig kosemat. Sammen med syren og sødmen fra granateple har du en fargerik og smakfull middag. Mye av fettet i andebrystet smelter vekk under stekning, og med sunt tilbehør som denne oppskriften har, trenger du ikke ha dårlig samvittighet!
3 / 5
Kalorier
3 / 5
Fett
4 / 5
Proteiner
2 / 5
Karbohydrater

Fremgangsmåte

1. Stek anden

Snitt skinnet på andebrystene og stek på middels varme med skinnsiden ned så fettet smelter vekk og skinnet blir sprøtt.
Stek videre på middels- lav varme til kjernetemperatur på ca 54-58 grader.
De siste minuttene heller du over noen skjeer granateplesirup for å glassere anden med et deilig sursøtt lag!

2. Stek fennikelen

Kutt fennikel i tynne skiver og rens granateple.
Stek fennikel i panna med salt og pepper, skvis over litt appelsinsaft og appelsinzest og ha til slutt over granateplekjerner og fersk mynte.

3. Server!

Andebryst med granateple 1 scaled
Andebryst med fennikel og granateple 5

Vis eller legg igjen vurdering

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

5,0
(7 vurderinger)
5 stjerner100%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Anonymous
22.12.2020

Anonymous
22.12.2020

Anonymous
22.12.2020

Anonymous
22.12.2020

Anonymous
22.12.2020

Del med andre:

Legg igjen en kommentar