Andebryst med fennikel og granateple
Andebryst er skikkelig kosemat. Sammen med syren og sødmen fra granateple har du en fargerik og smakfull middag.
Mye av fettet i andebrystet smelter vekk under stekning, og med sunt tilbehør som denne oppskriften har, trenger du ikke ha dårlig samvittighet!
3 / 5
Kalorier
3 / 5
Fett
4 / 5
Proteiner
2 / 5
Karbohydrater
Fremgangsmåte
1. Stek anden
Snitt skinnet på andebrystene og stek på middels varme med skinnsiden ned så fettet smelter vekk og skinnet blir sprøtt.
Stek videre på middels- lav varme til kjernetemperatur på ca 54-58 grader.
De siste minuttene heller du over noen skjeer granateplesirup for å glassere anden med et deilig sursøtt lag!
2. Stek fennikelen
Kutt fennikel i tynne skiver og rens granateple.
Stek fennikel i panna med salt og pepper, skvis over litt appelsinsaft og appelsinzest og ha til slutt over granateplekjerner og fersk mynte.