Grove og proteinrike pannekaker
Rask og smakfull energi til både store og små!
Vi bruker havregryn i denne oppskriften istedenfor hvetemel, og så topper vi med cottage cheese, friske bær og litt honning eller sukrin melis.
3 / 5
Kalorier
1 / 5
Fett
3 / 5
Proteiner
3 / 5
Karbohydrater
Pannekaker kan være sunt! Så klart har det litt å si hva vi har i røren, men viktigere er kanskje hva vi putter på toppen!
Honning er godt, men husk at du da legger til mer sukker og kallorier. Sukrin melis er et fint alternativ om du ønsker en mindre energirik variant.
Fremgangsmåte grove og proteinrike pannekaker:
- Om du bruker havregryn istedenfor havremel så kan du starte med å ha kun havregryn i en blender og kjøre grynet til mel. Ha så i resten av ingrediensene og kjør det til en jevn røre.
Du kan også bruke stavmikser! - La røren svelle i 10 minutter.
- Stek små pannekaker på middels sterk varme i stekepanne. Bruk litt olje når du steker.
- Avkjøl pannekakene på rist.
- Server med den sunne toppingen og litt flytende honning eller sukrinmelis.
Tips: Disse holder seg godt noen dager i kjøleskapet og er veldig gode istedenfor brødskiver på nista!