fbpx

Kesam med lune bær og havre

Nivå: Lett
15 minutter
1 person
Dette er en perfekt frokost, lunsj eller kveldsmat. Om du gjør deg ekstra flid med presentasjonen er det også en fantastisk dessert! Lite fett, lite karbohydrat og full av muskeloppbyggende proteiner.
3 / 5
Kalorier
1 / 5
Fett
3 / 5
Proteiner
2 / 5
Karbohydrater

Fremgangsmåte

1. Smak til kesamen

Bland kesam med vanilje og søtning til den er så søt du ønsker. Ha i en skål eller dyp tallerken.

2. Rist gresskarkjernene

Rist gresskarkjernene raskt i panna (kan sløyfes)

3. Varm bærene

Varm opp bærene i en liten gryte og ha i flytende natreen søtning etter smak, litt kanel, kardemomme, nellik og ingefær.

4. Anrett

Hell de varme bærene over kesamen i skåla og topp det med en liten neve puffet havre og gresskarkjerner.

Vis eller legg igjen vurdering

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 vurderinger)
5 stjerner0%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Ingen har sagt sin mening ennå. Vær den første til å legge inn en vurdering.

Del med andre:

Legg igjen en kommentar