Kesam med lune bær og havre
Dette er en perfekt frokost, lunsj eller kveldsmat. Om du gjør deg ekstra flid med presentasjonen er det også en fantastisk dessert!
Lite fett, lite karbohydrat og full av muskeloppbyggende proteiner.
3 / 5
Kalorier
1 / 5
Fett
3 / 5
Proteiner
2 / 5
Karbohydrater
Fremgangsmåte
1. Smak til kesamen
Bland kesam med vanilje og søtning til den er så søt du ønsker. Ha i en skål eller dyp tallerken.
2. Rist gresskarkjernene
Rist gresskarkjernene raskt i panna (kan sløyfes)
3. Varm bærene
Varm opp bærene i en liten gryte og ha i flytende natreen søtning etter smak, litt kanel, kardemomme, nellik og ingefær.
4. Anrett
Hell de varme bærene over kesamen i skåla og topp det med en liten neve puffet havre og gresskarkjerner.