fbpx

Eggesalat med kesam

Nivå: Lett
20 minutter
6 personer
Sunt og proteinrikt pålegg til frokost og lunsj!
3 / 5
Kalorier
3 / 5
Fett
4 / 5
Proteiner
1 / 5
Karbohydrater

En sunn frokost med egg!

Eggesalat er et perfekt pålegg til helgefrokosten. 
Om man bruker kesam istedenfor majones blir det også en knallsunn proteinbombe! 

Kok eggene i 8 minutter og avkjøl dem i kaldt vann før du skreller og hakker de opp. 
Ha gjerne litt matpapir på fjøla, så slipper du å vaske den etterpå.

Ha i sennep, kesam, salt og pepper og bland sammen. 
Om du har, så kan du gjerne ha i hakket sylteagurk, kapers eller urter også! 

Server på ristet brød med en varm kopp kaffe til. 

Eggesalat med kesam 1 1
Eggesalat med kesam på ristet proteinbrød





Vis eller legg igjen vurdering
Rated 5,0 out of 5

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

5,0
Rated 5,0 out of 5
(20 vurderinger)
5 stjerner100%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Anonymous
Rated 5,0 out of 5
22.12.2020

Anonymous
Rated 5,0 out of 5
22.12.2020

Gjest
Rated 5,0 out of 5
22.12.2020

Gjest
Rated 5,0 out of 5
22.12.2020

Gjest
Rated 5,0 out of 5
22.12.2020

Eggesalat med kesam - Treningskokken Mats Høilund
Eggesalat med kesam 1

En sunn frokost med egg!

Recipe Yield: 6

Total Time: 20

Recipe Ingredients:

Del med andre:

Legg igjen en kommentar