fbpx

Juleskinke med rotmos

Nivå: Lett
30 minutter
2 personer
Innimellom får jeg veldig lyst på husmannskost, og da spesielt salt kjøtt! Her en en komplett middag for førjulstiden med kun 3 ingredienser;) Billig å lage er det også!
3 / 5
Kalorier
2 / 5
Fett
4 / 5
Proteiner
2 / 5
Karbohydrater

Fremgangsmåte

1. Lag rotmos

Skrell og kutt opp kålrot og gulrot i store terninger og kok mørt i vann.
Kjør til puré med stavmixer og smak til med salt, pepper og revet muskatnøtt. 
Juster konsistensen med litt vann eller melk om den er for fast.

2. Stek skinke

Skjær skiver av juleskinken og stek den i panna med litt smør så den får litt farge, så er middagen allerede klar.

Vis eller legg igjen vurdering

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

0,0
(0 vurderinger)
5 stjerner0%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Ingen har sagt sin mening ennå. Vær den første til å legge inn en vurdering.

Del med andre:

Legg igjen en kommentar