Fargerik karrigryte med kylling og mango
Sunn og fargerik middag for 2!
Enkel å lage, men imponerer de fleste!
3 / 5
Kalorier
1 / 5
Fett
3 / 5
Proteiner
3 / 5
Karbohydrater
Fremgangsmåte
1. Stek kylling
Stek kyllingen i varm panne og krydre med salt og pepper, den er ferdig når kjernetemperatur er 60-65 grader.
2. Lag sausen
Bland en halv boks kald lett kokosmelk med 3/4 ts johannesbrødkjernemel med stavmixer eller visp.
3. Stek grønnsakene
Kutt opp alle grønnsakene og stek dem i en varm stekepanne med karripulver, chilli salt og pepper, til de er gjennomvarme men fortsatt litt crispy.
4. Bland i sausen
Hell over kokosmelken, smak til med salt og ta panna av varmen
4. Anrett
Legg grønnsaksgryten i bunn av tallerken og server med kyllingbryst på og terninger av fersk mango på toppen.
Fullfør gjerne med litt friske urter som koriander, mynte eller gressløk