fbpx

Fargerik karrigryte med kylling og mango

Nivå: Middels
1 time
2 personer
Sunn og fargerik middag for 2! Enkel å lage, men imponerer de fleste!
3 / 5
Kalorier
1 / 5
Fett
3 / 5
Proteiner
3 / 5
Karbohydrater

Fremgangsmåte

1. Stek kylling

Stek kyllingen i varm panne og krydre med salt og pepper, den er ferdig når kjernetemperatur er 60-65 grader.

2. Lag sausen

Bland en halv boks kald lett kokosmelk med 3/4 ts johannesbrødkjernemel med stavmixer eller visp.

3. Stek grønnsakene

Kutt opp alle grønnsakene og stek dem i en varm stekepanne med karripulver, chilli salt og pepper, til de er gjennomvarme men fortsatt litt crispy.

4. Bland i sausen

Hell over kokosmelken, smak til med salt og ta panna av varmen

4. Anrett

Legg grønnsaksgryten i bunn av tallerken og server med kyllingbryst på og terninger av fersk mango på toppen.
Fullfør gjerne med litt friske urter som koriander, mynte eller gressløk

Vis eller legg igjen vurdering

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 vurderinger)
5 stjerner0%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Ingen har sagt sin mening ennå. Vær den første til å legge inn en vurdering.

Del med andre:

Legg igjen en kommentar