Lun vegetar salat med tahinidressing og grillet sopp
Fremgangsmåte
1. Start med soppen
Skrell portobellosoppen og legg den opp ned på ett stekebrett med bakepapir. Dryss over litt olivenolje, salt og pepper og litt grovhakket timian. Stek i ovnen på 180 grader i ca 25 minutter. Spar på den deilige kraften som samler seg i soppen og bland den i dressingen i neste steg! Ps; den kan også grilles om det er fint vær!
2. Lag tahinidressingen
Skrell portobellosoppen og legg den opp ned på ett stekebrett med bakepapir. Dryss over litt olivenolje, salt og pepper og litt grovhakket timian. Stek i ovnen på 180 grader i ca 25 minutter. Spar på den deilige kraften som samler seg i soppen og bland den i dressingen i neste steg! Ps; den kan også grilles om det er fint vær!
3. Bland sammen salaten
Bland alle ingrediensene til salaten, men spar valnøtter, chevre, egg og rosiner for å strø på toppen når du skal servere
4. Bland inn lun sopp
Kutt portobelloen i tykke skiver mens den enda er varm og vend forsiktig soppen og halvparten av dressingen sammen med salaten. Smak til for siste gang med salt og pepper om den trenger det
5. Annrett
Topp salaten med biter av chevre, valnøtter, rosiner, egg i båter og resten av dressingen og gjerne ett urtedryss!