fbpx

Lun vegetar salat med tahinidressing og grillet sopp

Nivå: Middels
90 minutter
2 personer
Min absolutt favoritt vegetaroppskrift! Her er en sunn rett for helsebevisste vegetarianere. Om man vil ha den magrere kan man selvfølgelig sløyfe ost og valnøtter, men denne salaten er balansert og fin fra før og bidrar med en god mengde protein fra egg, kikerter og byggryn. Retten er virkelig fullpakket av smak. Dette vil selv den mest hardbarkede kjøtteter sette pris på!
4 / 5
Kalorier
3 / 5
Fett
3 / 5
Proteiner
4 / 5
Karbohydrater

Fremgangsmåte

1. Start med soppen

Skrell portobellosoppen og legg den opp ned på ett stekebrett med bakepapir. Dryss over litt olivenolje, salt og pepper og litt grovhakket timian. Stek i ovnen på 180 grader i ca 25 minutter. Spar på den deilige kraften som samler seg i soppen og bland den i dressingen i neste steg! Ps; den kan også grilles om det er fint vær! 

2. Lag tahinidressingen

Skrell portobellosoppen og legg den opp ned på ett stekebrett med bakepapir. Dryss over litt olivenolje, salt og pepper og litt grovhakket timian. Stek i ovnen på 180 grader i ca 25 minutter. Spar på den deilige kraften som samler seg i soppen og bland den i dressingen i neste steg! Ps; den kan også grilles om det er fint vær! 

3. Bland sammen salaten

Bland alle ingrediensene til salaten, men spar valnøtter, chevre, egg og rosiner for å strø på toppen når du skal servere

4. Bland inn lun sopp

Kutt portobelloen i tykke skiver mens den enda er varm og vend forsiktig soppen og halvparten av dressingen sammen med salaten. Smak til for siste gang med salt og pepper om den trenger det

5. Annrett

Topp salaten med biter av chevre, valnøtter, rosiner, egg i båter og resten av dressingen og gjerne ett urtedryss! 

Vis eller legg igjen vurdering

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

0,0
(0 vurderinger)
5 stjerner0%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Ingen har sagt sin mening ennå. Vær den første til å legge inn en vurdering.

Del med andre:

Legg igjen en kommentar