Lammestrimler i grove pitabrød
Fremgangsmåte
1. Start med pitabrødene
Kna alle ingrediensene sammen og la deigen hvile 1 time på benken.
Form 6 små baller og La de heve til nesten dobbel størrelse før du kjevler de til flate runde brød.
Legg de på stekebrett med bakepapir og stek de umiddelbart på max temperatur varmluft i ca 6 minutter.
La de avkjøle på rist under ett klede.
2. Gjør klar fyllet
Kutt opp salat, agurk, løk og hva enn annet du vil ha i pitabrødene. Du kan bruke vårløk, mais, tomat, oliven, paprika eller hva enn du ønsker.
3. Lag dressing
Lag dressing ved å blande naturell kesam med hvitløk, en klype salt og en klype pepper. Smak til med et par dråper flytende natreen og rør inn noen skjeer vann til du får den konsistensen du ønsker.
4. Stek lammestrimler og server!
Stek lammestrimler på høy varme og krydre med salt og pepper.
Sett alt på bordet, så er middagen klar!