fbpx
youtube gradering

Lammestrimler i grove pitabrød

Nivå: Middels
2 timer
2 personer
Med hjemmelagde grove pitabrød er dette en sunn og god middag full av fiber og protein. Og lam er jo så fantastisk digg!
4 / 5
Kalorier
2 / 5
Fett
3 / 5
Proteiner
4 / 5
Karbohydrater

Fremgangsmåte

1. Start med pitabrødene

Kna alle ingrediensene sammen og la deigen hvile 1 time på benken.
Form 6 små baller og La de heve til nesten dobbel størrelse før du kjevler de til flate runde brød.
Legg de på stekebrett med bakepapir og stek de umiddelbart på max temperatur varmluft i ca 6 minutter. 
La de avkjøle på rist under ett klede.

2. Gjør klar fyllet

Kutt opp salat, agurk, løk og hva enn annet du vil ha i pitabrødene. Du kan bruke vårløk, mais, tomat, oliven, paprika eller hva enn du ønsker.

3. Lag dressing

Lag dressing ved å blande naturell kesam med hvitløk, en klype salt og en klype pepper. Smak til med et par dråper flytende natreen og rør inn noen skjeer vann til du får den konsistensen du ønsker.

4. Stek lammestrimler og server!

Stek lammestrimler på høy varme og krydre med salt og pepper.
Sett alt på bordet, så er middagen klar!

Vis eller legg igjen vurdering

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

0,0
(0 vurderinger)
5 stjerner0%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Ingen har sagt sin mening ennå. Vær den første til å legge inn en vurdering.

Del med andre:

Legg igjen en kommentar