Crispy chicken med tomatsalsa og potetsalat
Crispy chicken kan de fleste være enige i at høres godt ut. Ulempen er at det som regel betyr fritert. Fritert mat er fryktelig godt, men dessverre ikke like godt for oss.
Her får du er oppskrift som gir gir deg crispy digg kylling uten å måtte koke i olje!
Som tilbehør er det en frisk og god tomatsalsa og en sunn potetsalat 😀
Sunnere sommermat skal du lete lenge etter.
3 / 5
Kalorier
2 / 5
Fett
4 / 5
Proteiner
3 / 5
Karbohydrater
Fremgangsmåte
1. Start med potetsalaten
Til potetsalaten kutter du opp potetene og blander alt sammen! smak til med eddik, søtning, salt og pepper og juster konsistensen med melk så den ikke blir for fast.
Sett i kjøleskap til dere skal spise.
2. Lag salsa
Kutt opp alt til tomatsalsaen i små terninger og sett i kjøleskapet til dere skal spise.
3. Dekk kyllingen med panko
Ha kyllingfiletene i en bolle med litt eggehvite så de blir godt dekket og ha dem så over i en skål med panko. Dekk dem grundig og klapp rikelig med panko på toppen. strø over litt salt og paprikapulver til slutt og stek i ovnen på 200c varmluft i ca 18 minutter.
4. Server med bbq saus
Server med sunn hjemmelaget bbq saus, oppskriften finner du her!