fbpx

Biff med eple og potet

Nivå: Lett
40 minutter
2 personer
Bruk de siste av høsteplene til denne super enkle og digge middagen! (eller kjøp i butikken utenfor sesong, det er også lov)
3 / 5
Kalorier
1 / 5
Fett
4 / 5
Proteiner
3 / 5
Karbohydrater

Fremgangsmåte

1. Kok potetene

Start med å koke potetene møre i vann. Sil av og kutt i store terninger.

2. Stek biff

Stek biffen som du liker den best

3. Stek tilbehøret

Kutt eple i store terninger og løk i strimler og stek eple, potet og løk i panna.

Biff med eple og potet 2 scaled
Biff med eple og potet 3

4. Smak til og server

Smak til med salt, pepper og balsamicoeddik. ca 1 ss balsamicoeddik pr eple er en fin start. Litt urter kan du ha i, om du har.
Stek til eplene så vidt er møre og server.

Biff med eple og potet 1 scaled
Biff med eple og potet 4

Vis eller legg igjen vurdering

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 vurderinger)
5 stjerner0%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Ingen har sagt sin mening ennå. Vær den første til å legge inn en vurdering.

Del med andre:

Legg igjen en kommentar