fbpx

Rød curry med torsk

Nivå: Middels
1 time
2 personer
Fisk bør vi spise mer av, spesielt torsk er en mager proteinkilde av ypperste kvalitet! med indiske smaker blir dette enkel og sunn festmat i hverdagen
3 / 5
Kalorier
2 / 5
Fett
3 / 5
Proteiner
3 / 5
Karbohydrater

Fremgangsmåte

1. Kutt opp torsken

Kutt Torsken i terninger og salt den lett.

2. Kutt grønnsakene

Kutt løken i store båter og paprikaen i grove biter.
Fres dem i varm panne med den rød currypastaen til løken er blank og litt myk.
Om curryen svir seg litt kan du ha i bittelitt vann

3. Ha i kokosmelk

Bland johannesbrødkjernemel i kokosmelken med stavmixer, ha det i gryta og la det putre noen minutter.

4. Smak til og tilsett torsken

Smak til med salt og vend inn grovhakket bladpersille.
Legg torsken i og vend forsiktig rundt så den blandes. Trekk gryta vekk fra varmen og la den stå i 2 minutter å trekke, så er middagen klar!

Vis eller legg igjen vurdering

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

0,0
Rated 0,0 out of 5
(0 vurderinger)
5 stjerner0%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Ingen har sagt sin mening ennå. Vær den første til å legge inn en vurdering.

Del med andre:

Legg igjen en kommentar