Protein Eplekake
Denne magiske sunne eplekaken har verken sukker,fint hvetemel eller smør i seg.
Istedenfor har den fiber og masse proteiner! Den kan trygt spises som sunt mellommåltid eller frokost.
3 / 5
Kalorier
1 / 5
Fett
3 / 5
Proteiner
3 / 5
Karbohydrater
Fremgangsmåte
1. Lag røra
Kjør alle ingrediensene bortsett fra eplene i blender eller med stavmixer i 2-3 minutter og hell i en 24cm smurt springform med bakepapir i bunn.
2. Ha på eplene
Skrell epler og skjær dem i 0,5 – 1 cm tykke skiver. Press dem nedi røra i formen og strø kanel på toppen
3. Stek kaken
stek på 180grader varmluft i 30-40 minutter.
kaka er veldig saftig, og burde få noen timer til å kjøle seg litt ned å «dampe» litt fra seg før du skjærer i den.
1 stykke (1/8 kake) er kun 150kcal og har nesten ikke noe fett og ingen tilsatt sukker