fbpx

Jordbær og rabarbra kake

Nivå: Middels
2 timer
8 personer
En av de beste tidene på forsommeren er når rabarbraen går mot slutten og de første norske jordbærene blir modne. De er perfekte sammen! Her er en sunn kake med kun ca 150kcal pr porsjon, full av proteiner og fiber og helt uten fett og sukker.
3 / 5
Kalorier
2 / 5
Fett
3 / 5
Proteiner
4 / 5
Karbohydrater

Fremgangsmåte

1. Lag røra

Kjør alle ingrediensene bortsett fra frukten i blender eller med stavmixer i 2-3 minutter og hell i en 24cm smurt springform med bakepapir i bunn.

2. Ha på frukten

kutt opp frukten i ca 1cm store terninger. Press dem nedi røra i formen og strø på toppen.

3. Stek

Stek på 170 grader varmluft i ca 60 minutter.
kaka er veldig saftig, og burde få noen timer til å kjøle seg litt ned å «dampe» litt fra seg før du skjærer i den.

1 stykke (1/8 kake) er kun 150kcal og har nesten ikke noe fett og null sukker.

Vis eller legg igjen vurdering

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

5,0
(11 vurderinger)
5 stjerner100%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Anonymous
22.12.2020

Anonymous
22.12.2020

Anonymous
22.12.2020

Anonymous
22.12.2020

Anonymous
22.12.2020

Del med andre:

Legg igjen en kommentar