Rød curry med torsk
Fisk bør vi spise mer av, spesielt torsk er en mager proteinkilde av ypperste kvalitet! med indiske smaker blir dette enkel og sunn festmat i hverdagen
3 / 5
Kalorier
2 / 5
Fett
3 / 5
Proteiner
3 / 5
Karbohydrater
Fremgangsmåte
1. Kutt opp torsken
Kutt Torsken i terninger og salt den lett.
2. Kutt grønnsakene
Kutt løken i store båter og paprikaen i grove biter.
Fres dem i varm panne med den rød currypastaen til løken er blank og litt myk.
Om curryen svir seg litt kan du ha i bittelitt vann
3. Ha i kokosmelk
Bland johannesbrødkjernemel i kokosmelken med stavmixer, ha det i gryta og la det putre noen minutter.
4. Smak til og tilsett torsken
Smak til med salt og vend inn grovhakket bladpersille.
Legg torsken i og vend forsiktig rundt så den blandes. Trekk gryta vekk fra varmen og la den stå i 2 minutter å trekke, så er middagen klar!