Sunn pannacotta med multesyltetøy
Sunn pannacotta med lite fett og ingen tilsatt sukker.
Perfekt juledessert om du bruker multer, god sommerdessert om du bruker bringebær!
3 / 5
Kalorier
1 / 5
Fett
3 / 5
Proteiner
2 / 5
Karbohydrater
Fremgangsmåte
1. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann
La den ligge noen minutter til den er helt myk
2. Varm opp melk og krydder
Varm opp melken med krydderne til den begynner å ryke litt, den skal ikke koke
3. Bland inn gelantin
Rør inn gelatinen og trekk kjelen av varmen. La den stå på benken og avkjøle seg til romtemperatur
4. Plukk ut krydderne
Plukk ut de hele krydderne, men ikke sil den, da mister du de fine vaniljefrøene
4. Bland inn kesam
Rør inn kesamen og hell det i porsjonsformer
4. Avkjøl
Avkjøl i kjøleskap i noen timer til den er stiv. (helst over natta)
Server med en god skje multesyltetøy på! Oppskrift finner du her!
(du kan også bruke annet sukkerfritt syltetøy, med bringebær er dette en fin sommerdessert)