fbpx

Sunn pannacotta med multesyltetøy

Nivå: Middels
1 time
2 personer
Sunn pannacotta med lite fett og ingen tilsatt sukker. Perfekt juledessert om du bruker multer, god sommerdessert om du bruker bringebær!
3 / 5
Kalorier
1 / 5
Fett
3 / 5
Proteiner
2 / 5
Karbohydrater

Fremgangsmåte

1. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann

La den ligge noen minutter til den er helt myk

2. Varm opp melk og krydder

Varm opp melken med krydderne til den begynner å ryke litt, den skal ikke koke

3. Bland inn gelantin

Rør inn gelatinen og trekk kjelen av varmen. La den stå på benken og avkjøle seg til romtemperatur

4. Plukk ut krydderne

Plukk ut de hele krydderne, men ikke sil den, da mister du de fine vaniljefrøene

4. Bland inn kesam

Rør inn kesamen og hell det i porsjonsformer

4. Avkjøl

Avkjøl i kjøleskap i noen timer til den er stiv. (helst over natta)
Server med en god skje multesyltetøy på! Oppskrift finner du her!
(du kan også bruke annet sukkerfritt syltetøy, med bringebær er dette en fin sommerdessert)

Vis eller legg igjen vurdering

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

5,0
(13 vurderinger)
5 stjerner100%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Anonymous
22.12.2020

Gjest
22.12.2020

Gjest
22.12.2020

Del med andre:

Legg igjen en kommentar