Verdens sunneste sitronkake
Denne geniale og saftige sitronkaken har verken sukker, hvetemel eller smør i seg, istedenfor har den fiber og masse proteiner! Den kan trygt spises som et sunt mellommåltid eller til påskefrokosten.
3 / 5
Kalorier
2 / 5
Fett
3 / 5
Proteiner
4 / 5
Karbohydrater
Fremgangsmåte
1. Lag kakerøra
Kjør alle ingrediensene i blender eller med stavmixer i 2-3 minutter og hell i en 24cm smurt springform med bakepapir i bunn.
2. Stek
Stek på 180grader varmluft i 35-40 minutter.
Avkjøl til romtemperatur.
3. Lag glasur
Bland sammen philadelfia, sukrin og zest av 1 sitron og smør på kaken, så er den klar til servering!
1 stykke (1/8 kake) er ca 160-170kcal, har nesten ikke noe fett og ingen tilsatt sukker!