fbpx

Sukkerfri Gløgg

Nivå: Middels
45 minutter
4 personer
Her er en oppskrift på hjemmelaget gløgg med veldig lite kalorier!
2 / 5
Kalorier
2 / 5
Karbohydrater

Fremgangsmåte

1. Start med krydrene

Start med rødvin, vann og alle krydderne og kok det opp og la det putre i 15 minutter så du får ut smaken av krydderne. Lukt deg frem og ha gjerne i mer av de krydderne du liker

2. Bland i brus

Ha i pepsimax og kok opp på ny. Kullsyren forsvinner selvfølgelig når den kokes opp

3. Smak til med sødme og syre

Smak til med sitronsyre og suketter, begynn med ca 1 ts sitronsyre og 10 suketter og juster derfra om du vil ha den syrligere eller søtere. (Jeg endte opp på 20 suketter og 1,5 ts sitronsyre)

4. Sil gløggen

La gløggen putre i 15 min og sil den for å få ut krydderne.

Krydderne jeg har brukt er det jeg hadde tilgjengelig, men det kan varieres i det uendelige.
Kanel, ingefær og nellik vil jeg si er viktig for å få gløgg smaken, men du kan gjerne eksperimentere med andre smaker og! Litt revet appelsinskall ville for eksempel vært nydelig!

Vis eller legg igjen vurdering

Legg igjen en omtale

Vurdering for denne siden

5,0
(11 vurderinger)
5 stjerner100%
4 stjerner0%
3 stjerner0%
2 stjerner0%
1 stjerne0%

Omtaler fra andre

Anonymous
22.12.2020

Gjest
22.12.2020

Gjest
22.12.2020

Gjest
22.12.2020

Gjest
22.12.2020

Del med andre:

Legg igjen en kommentar